Ομορφιά χωρίς τύψεις – Εισαγωγικό

by Electra Radioti

Σε ένα κόσμο τόσο απαιτητικό.. η ανάγκη μας να νιώθουμε όμορφες και περιποιημένες είναι απόλυτα κατανοητή. Καλλυντικά, βαφές μαλλιών, προϊόντα μακιγιάζ και τα συναφή, είναι πράγματα που χρησιμοποιούμε σχεδόν όλες οι γυναίκες στην καθημερινότητά μας.
Γνωρίζετε όμως ότι η πλειονότητα των προϊόντων, που χρησιμοποιείτε, έχει καταστρέψει ζωές? Έχει γίνει ο ατελείωτος πόνος και ο βασανισμός κάποιου? Η στέρηση της ελευθερίας του και στο τέλος ο βίαιος θάνατός του? Πραγματικά θέλετε να βάζετε στο πρόσωπό σας κάτι τέτοιο?
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί χρειάζεται τα «αβλαβή» προϊόντα που μας προωθούν να δοκιμαστούν σε κάποιον? Μήπως δεν είναι και τόσο αβλαβή τελικά? Σκεφτείτε το.
Πραγματικά θέλετε η τσάντα, που κρατάτε να είναι το δέρμα, που κάλυπτε κάποτε τα όργανα ενός ζωντανού όντος, το οποίο γδάρθηκε για να έχεις εσύ τσάντα? Αυτό είναι ανατριχιαστικό και αποτρόπαιο.
Σε αυτήν λοιπόν την στήλη, θα κάνω ό,τι μπορώ να σας καθοδηγήσω προς έναν άλλον τρόπο σκέψης, ώστε να μάθετε με την δική σας κρίση να επιλέγετε όσα είναι καλά για εσάς και τους άλλους ταυτόχρονα. Δεν είναι δίκαιο να πεθαίνει κάποιος για να φοράς εσύ eyeliner. Είναι άρρωστο.
Μείνετε μαζί μου να ανακαλύψουμε μαζί τις cruelty free και vegan μάρκες καλλυντικών, μέχρι να υπάρχουν μόνο τέτοιες!
Θα ήθελα να συμμετέχετε μαζί μου στην έρευνά μας και να προχωρήσουμε μαζί, γιατί μαζί θα πάμε μακρυά πιο γρήγορα.

Go Vegan Go Human
Ηλέκτρα Ραδιώτη

«Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω» Νίκος Καζαντζάκης

Ίσως σας αρέσουν..

Leave a Comment