Ζωοφιλία – Εισαγωγικό

by Electra Radioti

Σε αυτήν την στήλη θα ασχολούμαστε με τους αγαπημένους μας φίλους τα ζώα!! Τα ζώα όλου του πλανήτη, όχι μόνο τα οικόσιτα, αλλά και τα άγρια, που στο σύνολό τους αποτελούν τους πιο όμορφους κατοίκους της Μητέρας Γης. Με αυτόν τον τρόπο, θα νιώσουμε ίσως, μέρος του συνόλου και θα σταματήσει αυτή η αίσθηση του διαχωρισμού από τους άλλους και την Γη, που αποτελεί την βασική αιτία καταστροφής του πλανήτη μας.

Πολλά από τα ζώα όμως, έχουν την ανάγκη μας και για αυτό τον λόγο, σε αυτήν την στήλη θα βλέπετε να ανεβαίνουν βίντεο, κυρίως με οικόσιτα ζώα, τα οποία είχαν ένα δύσκολο ξεκίνημα στην ζωή τους και τώρα χρειάζονται μια δεύτερη ευκαιρία, μια οικογένεια να τα κλείσει στην αγκαλιά της σαν ισότιμα μέλη.

Αν η υιοθεσία δεν είναι κάτι, που μπορείτε να κάνετε αυτήν την στιγμή, για τους δικούς σας λόγους, έχετε πάντα την επιλογή της εικονικής υιοθεσίας, όπου επιλέγετε εσείς το ζωάκι, τα μηνιαία έξοδα του οποίου επιθυμείτε να αναλάβετε, ενώ αυτό συνεχίζει να ζει με τους φίλους του, στον χώρο της φιλοζωικής, που τα έσωσε και τα κρατάει όλα ζωντανά.

Οι φιλοζωικές είναι μη κερδοσκοπικές εταιρείες και ως επί το πλείστον αποτελούνται από ανθρώπους – εθελοντές, που από το υστέρημά τους συντηρούν πάρα πολλά ζώα ζωντανά και έχουν πραγματική ανάγκη την βοήθειά σας!

Αν βοηθήσουμε όλοι από λίγο, θα δούμε θαύματα να συμβαίνουν!!

Ελάτε να σώσουμε τον πλανήτη!!
Γίνετε μέρος του νέου πολιτισμού, που έρχεται!!
Ηλέκτρα Ραδιώτη

Ίσως σας αρέσουν..

2 comments

Σταθης July 2, 2018 - 3:04 pm

Για ποιο λόγο χρησιμοποιείς τον όρο ζωοφιλιΑ

Reply
Electra Radioti October 15, 2018 - 7:05 am

Στάθη, μπορείς να διαβάσεις το αντίστοιχο άρθρο στην κατηγορία “Ζωοφιλία”. Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου!

Reply

Leave a Comment